III. Komálom Gyerkőcfesztivál

106
Mikor:
2017-05-28 @ 13:00 – 20:00
2017-05-28T13:00:00+02:00
2017-05-28T20:00:00+02:00
Hol:
Klapka tér és Anglia park
Komárno
Slovensko
hu sk

FB event: https://www.facebook.com/events/1797622300557426/

Mondd csak, akarsz-e a barátom lenni? Az időgépemben még van hely számodra és egy csudijó helyet mutatok neked! Egy olyan helyet, amire nem cserélnél le hat gombóc fagyit sem!
Megérkeztünk! Az egész Klapka tér és az Anglia park a miénk egy egész kerek napon át!
Bízd ide! Unatkozni nem fogunk, mindent megmutatok Neked: berobogunk a városházára, felpróbáljuk a polgármester bácsi vaskos láncát, annyi mókás selfie-t készítünk, amennyit csak akarunk. Semmiért sem kell fizetni, egy fillér sem fogy a zsebpénzünkből. Hát ez pompás!
A Klapka téren igazi versenyautók várnak, mindig az volt az álmom, hogy egy ilyenbe belehuppanjak – úgy hírlik, igazi autóversenyzők mutatnak majd meg minden kütyüt nekünk a műszerfalon. Hát nem izgi?! Azt hiszed, ezzel vége? Tévedsz!
Megyünk tovább – csuhézunk, kosarat fonunk, könyvet kötünk, hajtogatunk, színezünk, gyurmázunk… Az egyik pajtásom tavaly oroszlánt festetett az arcára – van kedved kipróbálni az arcfestést? Roppant izgalmas, szerintem én most a csillámtetoválást is kipróbálom – imádom, amikor csillog és fénylik a bőrömön, a Napocska még ragyogóbbá teszi a mintát.
Szaladjunk tovább… az egyik sarokban a kedvenc zenekarom koncertezik, a másikban bábszínház van. Amott igazi mentősök, rendőrök és tűzoltók mutatják be a járgányaikat, szirénázni is lehet! Van itt sport is, odasüss, birkózók! Kipróbáljuk? Nézd csak, színház, igazi színészekkel és nini, egy bohóc – épp lufiból hajtogat kiskutyát! Mondd csak, győzöd még ezt követni? Mert én nem… sok-sok program, színes kavalkád vár bennünket május 28-án!
Most pedig repüljünk vissza a mába, szóljunk anyunak és apunak, hogy vésse be a naptárunkba május 28-t! Rengeteg dolgunk lesz aznap!